ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Για υφιστάμενες και νέες πολύ μικρές , μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αναλαμβάνουμε τις εργασίες τεχνικών συμβούλων και την ολοκλήρωση φακέλων προς την έναρξη σε επιδοτούμενα προγράμματα για την συν χρηματοδότηση (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός, Σχέδια Βελτίωσης κ.α)

  1. Τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες
  2. Ξενοδοχεία
  3. Καταστήματα
  4. Μετατροπή παραδοσιακών κτιρίων σε τουριστικό κατάλυμα

Για κτήρια μονοκατοικιών , διαμερισμάτων και πολυκατοικιών αναλαμβάνουμε τις εργασίες συμβούλων έργου και την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης για το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ

Με πολυετή εμπειρία διεκπεραιώνουμε υποθέσεις αυθαίρετων κατασκευών που έχουν πραγματοποιηθεί πρις τις 28/7/2011. Για νέες κατασκευές εκπονούμε όλες τις απαραίτητες μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση οικ. άδειας. Τα δικαιολογητικα νομιμότητας των κτιρίων και λοιπών κατασκευών καταχωρούνται στην ηλεκτρονική ταυτότητα των κτιρίων και είναι υποχρεωτικά στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Είμαστε σύμβουλοι σε περιπτώσεις μεταβιβάσεων και συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής ταυτότητας των κτιρίων.

Εργασίες τοπογράφησης και αποτύπωσης κτιριακών εγκαταστάσεων, σύνταξη τοπογραφικού με σημερινές προδιαγραφές εξαρτημένο στο ΕΓΣΑ 87 (Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς), διεκπεραίωση φακέλου για το εθνικό κτηματολόγιο και κατάθεση δήλωσης κτηματογράφησης.

Για την έναρξη λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τουριστικά καταλύματα και εμπορικά καταστήματα έχει θεσμοθετηθεί η απλοποιημένη διαδικασία της γνωστοποίησης λειτουργίας που προϋποθέτει μια σειρά από δικαιολογητικά από την Πυροσβεστική, τον Δήμο, όπως επίσης μελέτες για την καταλληλότητα του χώρου κατά την λειτουργία της επιχείρισης και τις εγκαταστάσεις του απαραίτητου εξοπλισμού.